objavi na
pozareport.si

Ponedeljek, 16. Marec 2020 ob 07:00

Pritlehni pritiski Alenke Bratušek, da bi še ona postala poslanka. Toda Kramar se kljub težavam z ledvicami in pitjem ne da.
Požareport

Odpri galerijo

Alenka Bratušek

(Ponedeljek, 16. marca) Kar je uspelo Maši Kociper, (še) ni uspelo Alenki Bratušek. Če sta namreč Bratuškova in Kociprova čez noč prepričali Petra Jožefa Česnika, da se po koncu ministrske kariere med Šarčevo vlado ni vrnil v državni zbor ter ni gentlemansko sprejel poslanskega mandata in je Maša Kociper lahko ostala (nadomestna) poslanka, se Franc Kramar, poslanec Stranke Alenke Bratušek, po naših informacijah noče, no, vsaj za zdaj, ukloniti - tudi pritlehnim - pritiskom in scenariju svoje strankarske šefice, da bi se pod krinko bolezni oziroma tako imenovanih "zasebnih razlogov" umaknil iz parlamenta in svoj gorenjski poslanski stolček prepustil - Bratuškovi.


Spomnimo: nekdanji bohinjski župan Kramar ima sicer težave z ledvicami in pitjem alkohola, toda glede poslanskega mandata se očitno ne da ...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Alenka Bratušek Maša Kociper Peter Jožef Česnik Franc Kramar Stranka Alenke Bratušek

objavi na pozareport.si

NAJBOLJ OBISKANO

Pritlehni pritiski Alenke Bratušek, da bi še ona postala poslanka. Toda Kramar se kljub težavam z ledvicami in pitjem ne da.