objavi na
pozareport.si

Petek, 20. Marec 2020 ob 06:43

Skoraj nora kadrovska poteza Janševe vlade: Tomi Jurman povišan v generalnega sekretarja, vzeli naj bi tudi Klampferjevo?!
Požareport

Odpri galerijo

Minister za javno upravo Boštjan Koritnik

Ponedeljek, 27. januarja, točno na dan odstopa prejšnjega predsednika vlade Marjana Šarca, smo na tem portalu objavili 3. del dokumentiranega dosjeja o Kseniji Klampfer, Šarčevi ministrici za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter bivši podpredsednici SMC, kjer smo obravnavali predvsem Tomislava Jurmana, ministričinega razvpitega šoferja-svetovalca:

"Kaj je s tem "šoferjem-svetovalcem" ministrice Ksenije Klampfer, ki se predstavlja kot podjetnik ter ustrahuje in grozi?!"

Toda, glej ga zlomka, zdaj je Janševa vlada taistega Tomislava (Tomija) Jurmana nagradila celo s funkcijo generalnega sekretarja ministrstva za javno upravo. Na predlog novega ministra Boštjana Koritnika (SMC), za katerega smo že pred postavitvijo Janševe vlade argumentirano zapisali, da velja za - spornega (tukaj):

In to menda še ni vse. Janševa vlada naj bi v kratkem, spet na predlog ministra Andreja Koritnika, za generalno direktorico enega od direktoratov znotraj ministrstva za javno upravo postavila še prejšnjo ministrico Ksenijo Klampfer, ker ji, kot slišimo, ne diši vrnitev v lokalno okolje na Štajersko.

Spomnimo, Klampferjeva je zaradi vstopa SMC v koalicijsko vlado Janeza Janše zapustila SMC, zdaj pa ji taista koalicija ponuja službo. Dobro vse to požira Zdravko Počivalšek in res je umazana ta kloaka, imenovana SMC ...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Ksenija Klampfer andrej koritnik SMC Tomislav Jurman

objavi na pozareport.si

NAJBOLJ OBISKANO

Skoraj nora kadrovska poteza Janševe vlade: Tomi Jurman povišan v generalnega sekretarja, vzeli naj bi tudi Klampferjevo?!