objavi na
pozareport.si

Ponedeljek, 11. Maj 2020 ob 06:40

Sedem SD-jevcev, od Fajonove do Štromajerja, čaka kazenski pregon po uradni dolžnosti. Če že ovadba Pahorja, Hojsa in Tonina.
Požareport

Odpri galerijo

Jernej Štromajer, Dejan Prešiček, Tanja Fajon, Marko Koprivc, Martina Vuk, Klemen Žibert in Anja Kopač. (vir: Twitter)

"Tale slika je zagotovo zgodovinska. Vidni predstavniki Socialnih demokratov (dva bivša ministra, ena evropska poslanka, en bivši državni sekretar, en poslanec in glavni tajnik stranke v Ljubljani; op. u.) kršijo predpise in s svojimi dejanji sporočajo, da je #COVID19 v bistvu #FakeNews in #TeorijaZarote. Sposobna ta Janševa vlada, da je uspela sprožiti svetovno zaroto, za prevzem oblasti v mali Sloveniji".

Tako je ob zgornji fotografiji, nastali med sobotnim pohodom po zgodovinskih poteh okupirane Ljubljane oziroma PST, Poti spominov in tovarištva, na twitterju cinično zapisal državljan po psevdonimom "Liberalec", Luka Juri, nekdanji poslanec in bivši vidni član SD, pa je bil manj ciničen in bolj direkten:

"Pa kaj se greste? Poslanec, EU poslanka, nekdanja ministrica in državna sekretarja. F...ing neodgovorno in nespoštljivo do tistih, ki ukrepe spoštujejo. Pa še javno objavljanje, ma kaj vam je ..."

In če je celjski odvetnik Boštjan Verstovšek kazensko ovadil predsednika države Boruta Pahorja ter ministra za notranje zadeve in obrambo Aleša Hojsa in Mateja Tonina, ker naj bi se preblizu drug drugemu uradno sprehajali ob Kolpi in zato kršili zdravstvene predpise med epidemijo (vir), potem je kazenski pregon zgoraj naštetih tako rekoč - neizogiben.

In to po uradni dolžnosti! Saj ti SD-jevci so bili še dvakrat bližje drug drugemu kot takrat Pahor, Hojs in Tonin ...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Tanja Fajon

objavi na pozareport.si

NAJBOLJ OBISKANO

Sedem SD-jevcev, od Fajonove do Štromajerja, čaka kazenski pregon po uradni dolžnosti. Če že ovadba Pahorja, Hojsa in Tonina.