objavi na
pozareport.si

Sreda, 13. Maj 2020 ob 11:20

Cela drama na "rdečem" Elektru Maribor, ker naj bi zaposlili Alojza Stano - bivši kader SDS
Požareport

Odpri galerijo

To je javni razpis ...

... na podlagi katerega naj bi, menda še danes, zaposlili Alojza Stano. ... na podlagi katerega naj bi menda še danes zaposlili Alojza Stano.

Po neuradnih, vendar zanesljivih informacijah se na Elektru Maribor dogaja drama okoli (načrtovane) zaposlitve Alojza Stane, nekdanjega državnega sekretarja na ministrstvu za finance - med vlado Marjana Šarca.

Delovno mesto: Direktor za razvoj poslovanja v družbi Energija Plus.

Stana je sicer nekdanji kader SDS, ki je bil prej na Geoplinu, kjer se ga je potem znebil sedanji predsednik uprave Geoplina Boštjan Napast. Zdaj naj bi ga, in to menda ravno danes, zaposlili v podjetju Energija Plus, hčerinski družbi državnega podjetja Elektro Maribor, ki ga sicer trdno obvladuje SD. Spomnimo, predsednik uprave Elektra Maribor je vidni član SD Boris Sovič, nekdanji župan Maribora in bivši veleposlanik v Izraelu, direktor Energije plus pa je Bojan Horvat, prav tako vidni član mariborske SD. Horvat naj bi tudi razlagal, da Stano potrebujejo zaradi njegovih zvez v Slovenskem državnem holdingu, in kar je najbolj zanimivo, Stano v družbi Energija Plus zaposlujejo zdaj, ko Elektro Maribor z dovoljenjem SDH prodaja večinski, 51-odstotni delež Energije Plus, proti zaposlitvi Alojza Stane pa naj bi bil tudi nadzorni svet Elektra Maribor ...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Alojz Stana

objavi na pozareport.si

NAJBOLJ OBISKANO

Cela drama na "rdečem" Elektru Maribor, ker naj bi zaposlili Alojza Stano - bivši kader SDS