objavi na
pozareport.si

forum

#d81920
Zadnje objave
author profile
7 DNI V TEDNU

Pet, 5. jun 2020 ob 06:49

Odpri galerijo

Ivan Gale, včeraj pred kamerami Pop TV in Nova24TV

Ivan Gale, ki mu večinski mediji pravijo žvižgač, se danes - po koncu bolniškega staleža - vrača na delo v Zavod za blagovne rezerve. No, to je pravzaprav še en dokaz naše teze, da Gale dejansko ni pravi žvižgač, temveč kvečjemu skesanec. Če bi bil pravi žvižgač, se ne bi pojavljal v javnosti, ampak skrival oziroma bežal pred oblastmi, kar je žal znana usoda vseh znanih žvižgačev na svetu. Ivan Gale pa tako (p)ostaja edini "žvižgač" na svetu, ki še naprej mirno dela v državni službi?!

Da o njegovi bolniški - tipično "po slovensko" - sploh ne govorimo. Namreč, kako je to mogoče, da nekdo med bolniškim staležem nastopa po televiziji, se udeležuje sestankov v državnem zboru in lepo kolesari po Ljubljani (in morda še kje) ... ?!

Mimogrede, Ivan Gale, ki nastopa na TV Slovenija ter daje izjave za Pop TV in Nova24TV, je zavrnil nastop v živo v oddaji Faktor.

nalagam...
Komentarji
Zadnji komentarji

Zadnji komentarji

Jože Duhovnik :

27.06.2020 06:54

g. Ivo Ovi, prispodoba o sekanju kolen in rezanju glav je kar v vašem delovnem okolju povsem udomačena tehnologija. Nekemu Vašemu kolegu, ki si dovoli da misli s svojo glavo v dobro njegove delovne skupine poiščejo napako, ki je minorna (še huje vsi jo sistematično gojijo kot posebno vrlino), očitajo mu da ne dela prav. Npr. da na univerzi ne dela po študijskem programu, čeprav je prav univerza tista ustanova, kjer je študijski program v sedmih letih (kolikor se običajno menja) potrebno prej dopolnjevati. Potem pokličejo "eksekutorje" ljudi, ki so komaj zadostili redne in resne pogoje za izvolitev v naziv, imajo pa možnost plačila kosil. Ti ustanovijo komisijo. Komisija je sestavljena iz ljudi, ki stroko ne poznajo. Ta komisija oceni delo tega nesrečnika, mimo vseh akademskih pravil. Glavni šef dekan nato slovesno razglasi njegovo nesposobnost. IN eksekucija je končana! Taka eksekucija ni napisana nikoli zabeležena v črni kroniki. Da g. Ivo Ovi, ni napisana nikjer v črni kroniki, zato pa ni rečeno, da se tak besednjak ne sme uporabljati. In morda veste rezultat???? Znanstvenik je odšel na univerzo, ki je vsaj petkrat višje uvrščena ker ga rabijo, priskledniki hodijo na kosila v ljubljanske restavracije, novica ni objavljena v črni kroniki...... Pri tem pa še ni rečeno, da je sekanje kolen in rezanje glav v prispodobi neresnično in neprimerno za akademike. so samo zlomljene osebnosti akademikov, ki glasujejo o stvareh, ki jim osebnostno niso dorasli - sekanje kolen- in odhod znanstvenikov v tujino - rezanje glav.
Facebook
Twitter
Faktor ("Resnica boli, komentarji še bolj" in "Ni vseeno, kdo kaj reče!") je informativno-pogovorna oddaja na TV3. Na sporedu je vsak dan, ob 19.15, voditelja oddaje pa sta Bojan Požar, ki je tudi urednik in producent, ter Aljuš Pertinač.
Zdaj se predvaja
7dnivtednu