objavi na
pozareport.si

forum

#d81920
Zadnje objave
author profile
7 DNI V TEDNU

Čet, 11. jun 2020 ob 06:35

Odpri galerijo

Poleg avta uporabljate tudi kolo, skiro, rolko ali njihove električne izvedenke. Z njimi ste v mestu pogosto hitrejši in fleksibilnejši, v avtomobilih pa ne zavzamejo veliko prostora.

V zadnjih letih se je področje mobilnosti zelo spremenilo. Samo pomislite, vozne površine si vse pogosteje delite z različnimi prevoznimi sredstvi, pa naj gre za klasična ali sodobna. Se tudi vi po opravkih še vedno odpravljate le z avtomobilom ali pa se zapeljete tudi s kolesom, rolko ali električnim skirojem? Takšnih vas je vedno več in prav je, da se na drugih prevoznih sredstvih počutite prav tako varno kot v avtomobilu.

BREZ AVTA NE GRE

Avto je še vedno kralj cest, saj število avtomobilov v Sloveniji narašča. Sodobni asistenčni sistemi v avtomobilih sicer skrbijo za varnost, a nesreča v prometu nikoli ne počiva. Zavarovanje avtomobilske odgovornosti je zakonsko obvezno, zato ga številni sklenejo brez veliko premisleka, saj jim je pogosto pomembna le cena. Največja napaka je, da potrošniki avtomobilsko zavarovanje sklenejo enkrat, nato pa ga iz leta v leto le podaljšujejo. Pri tem pa ne pomislijo, da zavarovanje morda ne zavaruje vseh njihovih potreb po varnosti v prometu, saj ni prilagojeno njihovemu življenjskemu slogu in potrebam oziroma oblikam mobilnosti.

VEČ VRST MOBILNOSTI, VEČ VRST NEVARNOSTI

V Sloveniji se iz leta v leto povečuje število tistih, ki se vsakodnevno vozijo v večja slovenska mesta, tam pa se soočajo z gnečo in pomanjkanjem prostih parkirnih mest. Zato se vas vedno več odloča za uporabo različnih oblik mobilnosti. Poleg avta uporabljate tudi kolo, skiro, rolko ali njihove električne izvedenke. Z njimi ste v mestu pogosto hitrejši in fleksibilnejši, v avtomobilih pa ne zavzamejo veliko prostora. Vedno več je tudi takšnih, ki jih lahko zložite in odnesete s seboj v pisarno, kjer varno počakajo na konec delovnega dne.

Včasih pa se prednost sodobnih mobilnih sredstev lahko spremeni v slabost. Zaradi neprilagojene hitrosti, trenutka nezbranosti, pomanjkljive varnostne opreme, nepoznavanja cestnoprometnih predpisov ali pa zgolj zaradi poškodbe cestišča se lahko zgodi nesreča, se poškodujete ali povzročite škodo.

ČELADA NI DOVOLJ - PRESTAVITE VARNOST V VIŠJO PREDSTAVO

Čeprav zavarovanje sodobnih oblik mobilnosti še ni obvezno, to seveda ne pomeni, da se vam ob njihovi uporabi nič ne more zgoditi in da za nastalo škodo niste odgovorni.

Zato vam pri Zavarovalnici Triglav kot prvi omogočajo sklenitev novega AvtoMobilnega zavarovanja, ki gre v korak s časom. AvtoMobilno zavarovanje vam omogoča, da poleg avtomobila zavarujete tudi različne klasične in sodobne oblike mobilnosti, ki jih uporabljate vi in vaši družinski člani.

AvtoMobilno zavarovanje ponuja zavarovanje odgovornosti in asistence kolesarjev, uporabnikov posebnih prevoznih sredstev (rolka, skiro …) ter tudi zavarovanje rehabilitacije po nesreči v prometu in zavarovanje prtljage.
Počutite se varno, ne glede na to, katero prevozno sredstvo uporabljate. Z novim AvtoMobilnim zavarovanjem ste zavarovani, kadar koli ste v cestnem prometu mobilni, tudi če niste v avtomobilu. (Reklamno sporočilo)

nalagam...
Sorodne vsebine
Komentarji
Zadnji komentarji

Zadnji komentarji

Jože Duhovnik :

27.06.2020 06:54

g. Ivo Ovi, prispodoba o sekanju kolen in rezanju glav je kar v vašem delovnem okolju povsem udomačena tehnologija. Nekemu Vašemu kolegu, ki si dovoli da misli s svojo glavo v dobro njegove delovne skupine poiščejo napako, ki je minorna (še huje vsi jo sistematično gojijo kot posebno vrlino), očitajo mu da ne dela prav. Npr. da na univerzi ne dela po študijskem programu, čeprav je prav univerza tista ustanova, kjer je študijski program v sedmih letih (kolikor se običajno menja) potrebno prej dopolnjevati. Potem pokličejo "eksekutorje" ljudi, ki so komaj zadostili redne in resne pogoje za izvolitev v naziv, imajo pa možnost plačila kosil. Ti ustanovijo komisijo. Komisija je sestavljena iz ljudi, ki stroko ne poznajo. Ta komisija oceni delo tega nesrečnika, mimo vseh akademskih pravil. Glavni šef dekan nato slovesno razglasi njegovo nesposobnost. IN eksekucija je končana! Taka eksekucija ni napisana nikoli zabeležena v črni kroniki. Da g. Ivo Ovi, ni napisana nikjer v črni kroniki, zato pa ni rečeno, da se tak besednjak ne sme uporabljati. In morda veste rezultat???? Znanstvenik je odšel na univerzo, ki je vsaj petkrat višje uvrščena ker ga rabijo, priskledniki hodijo na kosila v ljubljanske restavracije, novica ni objavljena v črni kroniki...... Pri tem pa še ni rečeno, da je sekanje kolen in rezanje glav v prispodobi neresnično in neprimerno za akademike. so samo zlomljene osebnosti akademikov, ki glasujejo o stvareh, ki jim osebnostno niso dorasli - sekanje kolen- in odhod znanstvenikov v tujino - rezanje glav.
Facebook
Twitter
Faktor ("Resnica boli, komentarji še bolj" in "Ni vseeno, kdo kaj reče!") je informativno-pogovorna oddaja na TV3. Na sporedu je vsak dan, ob 19.15, voditelja oddaje pa sta Bojan Požar, ki je tudi urednik in producent, ter Aljuš Pertinač.
Zdaj se predvaja
7dnivtednu