objavi na
pozareport.si

forum

#d81920
Zadnje objave
author profile
7 DNI V TEDNU

Pon, 22. jun 2020 ob 06:40

Odpri galerijo

Uroš Prikl

Naše informacije, objavljene 10. junija ...

"Zaupno, Klinični center: izguba 35 milijonov, privilegirajo Pop TV in RTV, v službo pa prihaja Desusov politik Prikl?!"

... so se izkazale za točne. Uroš Prikl, dolgoletni vidni politik stranke DeSUS, nekdanji mariborski poslanec in državni sekretar v kabinetu Marjana Šarca, ravno danes začenja novo službo v UKC Ljubljana, kjer bo direktor (nemedicinske) nabave in storitev.

Prikl bi sicer moral postati državni sekretar na ministrstvu za zdravje, pri Tomažu Gantarju, toda Janez Janša naj bi dal veto, omenjalo pa se ga je tudi kot direktorja nastajajočega novega vladnega urada za demografijo.

nalagam...
Komentarji
Zadnji komentarji

Zadnji komentarji

Jože Duhovnik :

27.06.2020 06:54

g. Ivo Ovi, prispodoba o sekanju kolen in rezanju glav je kar v vašem delovnem okolju povsem udomačena tehnologija. Nekemu Vašemu kolegu, ki si dovoli da misli s svojo glavo v dobro njegove delovne skupine poiščejo napako, ki je minorna (še huje vsi jo sistematično gojijo kot posebno vrlino), očitajo mu da ne dela prav. Npr. da na univerzi ne dela po študijskem programu, čeprav je prav univerza tista ustanova, kjer je študijski program v sedmih letih (kolikor se običajno menja) potrebno prej dopolnjevati. Potem pokličejo "eksekutorje" ljudi, ki so komaj zadostili redne in resne pogoje za izvolitev v naziv, imajo pa možnost plačila kosil. Ti ustanovijo komisijo. Komisija je sestavljena iz ljudi, ki stroko ne poznajo. Ta komisija oceni delo tega nesrečnika, mimo vseh akademskih pravil. Glavni šef dekan nato slovesno razglasi njegovo nesposobnost. IN eksekucija je končana! Taka eksekucija ni napisana nikoli zabeležena v črni kroniki. Da g. Ivo Ovi, ni napisana nikjer v črni kroniki, zato pa ni rečeno, da se tak besednjak ne sme uporabljati. In morda veste rezultat???? Znanstvenik je odšel na univerzo, ki je vsaj petkrat višje uvrščena ker ga rabijo, priskledniki hodijo na kosila v ljubljanske restavracije, novica ni objavljena v črni kroniki...... Pri tem pa še ni rečeno, da je sekanje kolen in rezanje glav v prispodobi neresnično in neprimerno za akademike. so samo zlomljene osebnosti akademikov, ki glasujejo o stvareh, ki jim osebnostno niso dorasli - sekanje kolen- in odhod znanstvenikov v tujino - rezanje glav.
Facebook
Twitter
Faktor ("Resnica boli, komentarji še bolj" in "Ni vseeno, kdo kaj reče!") je informativno-pogovorna oddaja na TV3. Na sporedu je vsak dan, ob 19.15, voditelja oddaje pa sta Bojan Požar, ki je tudi urednik in producent, ter Aljuš Pertinač.
Zdaj se predvaja
7dnivtednu