objavi na
pozareport.si

forum

#d81920
Zadnje objave
author profile
7 DNI V TEDNU

Tor, 4. avg 2020 ob 06:33

Odpri galerijo

Klavdija Peger, ko je bila še Markež in nekaj dni Cerarjeva ministrica za izobraževanje, znanost in šport, prej pa poslanka SMC.

Ker se danes ob vsem tem, kar se dogaja z ministrico in predsednico stranke DeSUS Aleksandro Pivec, mnogi sprašujejo, kje je in kaj počne tista druga razvpita Ptujčanka, nekdanja zloglasna poslanka SMC in Cerarjeva ministrica Klavdija Perger (eks Štalcer, eks Markež) (*1), povejmo, da je trenutno zaposlena v zasebnem podjetju Mik Celje kot pomočnica direktorja za projekte.

Spomnimo, Klavdija Perger je bila do lani jeseni direktorica Turistično-gostinske zbornice, od koder jo je odnesla afera SRIPT (tukaj).

*1 Preberite tudi: "Janša se mora posloviti od Pivčeve: Ker ona ni nikakršna Devica Marija, ampak navadna padla Madona s Ptuja. Amen."

nalagam...
Komentarji
Zadnji komentarji

Zadnji komentarji

Facebook
Twitter

NAJBOLJ OBISKANO

Faktor ("Resnica boli, komentarji še bolj" in "Ni vseeno, kdo kaj reče!") je informativno-pogovorna oddaja na TV3. Na sporedu je vsak dan, ob 19.15, voditelja oddaje pa sta Bojan Požar, ki je tudi urednik in producent, ter Aljuš Pertinač.
Zdaj se predvaja
7dnivtednu