objavi na
pozareport.si

forum

#d81920
Zadnje objave
author profile
7 DNI V TEDNU

Ned, 30. avg 2020 ob 06:52

Odpri galerijo

Sergej Racman (foto: Bobo)

Po navedbah naših virov iz policije naj bi Sergeja Racmana, ki so ga pred kratkim - na podlagi mednarodne tiralice - izsledili in prijeli v Kanadi, zdaj pa sledi izročitev Sloveniji (vir), pokopalo to, da ga slovensko pravosodje išče zaradi kaznivih dejanj, povezanih s prostitucijo.

Spomnimo: na državnem tožilstvu mu očitajo vpletenost v hudodelsko združbo, ki naj bi v klubu Marina pri Novi Gorici za prostitucijo izkoriščala več kot 400 deklet, Racmana naj bi ujeli tudi v tajne policijske prisluhe in je celo prvoobtoženi (vir). Sergeja Racmana, sicer enega od vodilnih na KD Group, je slovensko pravosodje iskalo že od julija lani, ko bi se moral pojaviti na sojenju, obtožen pa je zlorabe prostitucije, za kar mu grozi celo do 12 let zapora. Ko ga bodo Kanadčani izročili Sloveniji, ga - zaradi begosumnosti - skoraj zagotovo čaka daljši pripor do konca sojenja.

Če bi šlo na primer za kakšna kazniva dejanja, povezana s finančno-poslovnimi zadevami, recimo Kolosejem, pa ga Kanadčani zelo verjetno ne bi aretirali, pravijo naši policijski viri ...

nalagam...
Komentarji
Zadnji komentarji

Zadnji komentarji

Facebook
Twitter

NAJBOLJ OBISKANO

Faktor ("Resnica boli, komentarji še bolj" in "Ni vseeno, kdo kaj reče!") je informativno-pogovorna oddaja na TV3. Na sporedu je vsak dan, ob 19.15, voditelja oddaje pa sta Bojan Požar, ki je tudi urednik in producent, ter Aljuš Pertinač.
Zdaj se predvaja
7dnivtednu