objavi na
pozareport.si

forum

#d81920
Zadnje objave
author profile
7 DNI V TEDNU

Tor, 1. sep 2020 ob 05:37

Odpri galerijo

Aleksandra Pivec (foto: Bobo)

Bitka za DeSUS oziroma bitka za denar (vir) se nadaljuje, tudi včeraj so se tolkli vsi proti vsem. Gremo po vrsti:

- Komisija stranke DeSUS za statutarna vprašanja in pritožbe je z glasovanjem 5 proti 2 odločila, da svet stranke, ki ga vodi minister za zdravje Tomaž Gantar, lahko razreši (odstavi) predsednico stranke Aleksandro Pivec.

Toda po naših zanesljivih informacijah je bilo na seji komisije izjemno burno. Nekateri člani naj bi tja prišli že z vnaprej napisanimi sklepi, ki naj bi jih pripravili tudi na podlagi pritiskov nekdanjega direktorja družbe Slovenski državni gozdovi Zlatka Ficka in predsednice ljubljanskega Desusa Brede Jesenko, ki naj bi minuli konec tedna vneto telefonarila posameznim članom komisije.

Na seji, ki jo je vodil predsednik komisije Črt Klančič, naj bi tudi modro ugotovili, da pravno mnenje ljubljanskega Inštituta za ustavno pravo ni nič vredno, ker da je bilo plačano, razprava in glasovanje pa sta tako razjezila enega člana komisije, Boruta Nejca Razgorška, da je ne samo glasoval proti, ampak tudi zahteval, da se to še posebej zapiše v zapisnik, za zgodovino!

BLAMAŽA KPK

- Medtem se je razkrilo (vir: Planet TV - tukaj), da je Komisija za preprečevanje korupcije pri preiskavi Aleksandre Pivec v precej razvidnem navzkrižju interesov, vsaj dokler je za potrebe te preiskave kadrovsko ekipirana tako, kot je zdaj. Namreč, glavni preiskovalec KPK za primer Pivčeve, širši javnosti sicer neznani Albert Nabernik, je brat Marjana Nabernika, lastnika dveh podjetij, ki jima je gozdarska inšpekcija, ta pa sodi pod kmetijsko ministrstvo Aleksandre Pivec, že pred časom prepovedala opravljanje storitev v gozdarstvu.

MEDIJSKA PORCIJA POGAČARJU

- Svojevrstno medijsko porcijo, opazno usklajeno med Odlazkovim tabloidom Svet24 in spletnim portalom Necenzurirano, ki ga prav tako obvlada razvpiti tajkun Martin Odlazek, pa je včeraj dobil podobno razvpiti poslovnež Igor Jurij Pogačar, v aktualni bitki za DeSUS znan tudi kot član ožjega kroga nasprotnikov Aleksandre Pivec (vir). Na podlagi že znanih, starih in recikliranih informacij se je v obeh omenjenih medijih nenadoma, iz čistega mira, pojavil povsem isti tekst o Pogačarju, celo z isto fotografijo, to pa (zgolj) zato, ker se je Pogačar v zadnjih tednih začel na skrivaj dobivati z ljudmi iz kroga podpornikov Pivčeve in tako izgubil zaupanje Tomaža Gantarja ...

Vir: Necenzurirano in Svet24 Vir: Necenzurirano in Svet24

nalagam...
Sorodne vsebine
Komentarji
Zadnji komentarji

Zadnji komentarji

Facebook
Twitter

NAJBOLJ OBISKANO

Faktor ("Resnica boli, komentarji še bolj" in "Ni vseeno, kdo kaj reče!") je informativno-pogovorna oddaja na TV3. Na sporedu je vsak dan, ob 19.15, voditelja oddaje pa sta Bojan Požar, ki je tudi urednik in producent, ter Aljuš Pertinač.
Zdaj se predvaja
7dnivtednu