objavi na
pozareport.si

forum

#d81920
Zadnje objave
author profile
7 DNI V TEDNU

Tor, 8. sep 2020 ob 06:36

Odpri galerijo

Furs. Čeprav so mediji ob imenovanju nove začasne v. d. direktorice Irene Nunčič večinsko poročali, da gre za članico Janševe SDS in da Furs tako prvič prehaja direktno v roke člana oziroma članice neke politične stranke, temu očitno ni tako.

Čeprav so mediji ob razrešitvi Petra Jenka z mesta generalnega direktorja Fursa in imenovanju nove začasne v. d. direktorice Irene Nunčič, sicer dosedanje državne sekretarke na ministrstvu za finance, večinsko poročali, namerno ali ne, da gre za članico Janševe SDS in da Furs tako prvič prehaja direktno v roke člana oziroma članice neke politične stranke, temu očitno ni tako.

Članstvo v političnih strankah sicer velja za osebni podatek, vendar naši viri iz vrha SDS zagotavljajo, da Irena Nunčič ni članica SDS. Res je, da je bila članica, dve ali tri leta, še pred letom 2014, potem pa je izstopila.

Več o razrešitvi Petra Jenka si lahko preberete tukaj.

nalagam...
Komentarji
Zadnji komentarji

Zadnji komentarji

Facebook
Twitter

NAJBOLJ OBISKANO

Faktor ("Resnica boli, komentarji še bolj" in "Ni vseeno, kdo kaj reče!") je informativno-pogovorna oddaja na TV3. Na sporedu je vsak dan, ob 19.15, voditelja oddaje pa sta Bojan Požar, ki je tudi urednik in producent, ter Aljuš Pertinač.
Zdaj se predvaja
7dnivtednu