objavi na
pozareport.si

Ponedeljek, 21. September 2020 ob 08:30

Ekskluzivno. Ko se vodja opere vsem opraviči: Niste agresivni birokrati, lenuhi, prevaranti in bleferji!
Požareport

Odpri galerijo

Opravičilo Branka Robinšaka solistom ljubljanske opere.

Objavljamo pismo in opravičilo gospoda Branka Robinšaka, začasnega vodje ljubljanske opere v SNG Operi in balet Ljubljana, ki je sicer tudi sam znan pevec in dolgoletni solist taiste opere:

"Spoštovani gospod Požar, dne 7. 8. 2020 ste na spletnem portalu www.pozareport.si objavili moj odgovor na pismo sindikata Glosa in njegovega predstavnika g. Šuštarja Vladi RS z naslovom "Zaskrbljujoče stanje v Slovenskem narodnem gledališču Opera in balet Ljubljana", z dne 2. 7. 2020 (tukaj).

V njem sem se v predzadnjem odstavku dotaknil tudi svojih kolegov, solistov, ki sem jih v pisarskem zanosu oz. afektu neupravičeno označil za agresivne birokrate, lenuhe, prevarante, bleferje … Pod vplivom emocionalnega vtisa prebrane ovadbe proti meni s strani sindikata Glosa se mi je zgodila napaka, zaradi katere se sedaj opravičujem. Iz spoštovanja do kolegov in umetnosti prosim za objavo pripetega opravičila.

Pripominjam, da je Kolegij solistov SNG Opera in balet Ljubljana name naslovil zahtevo, naj opravičilo pošljem na vse naslove, na katere je bilo poslan moj odgovor na pismo sindikata GLOSA (*).

Branko Robinšak"

* Dopis Kolegija solistov.pdf

Priloge:

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Tomaž Rode

objavi na pozareport.si

NAJBOLJ OBISKANO

Ekskluzivno. Ko se vodja opere vsem opraviči: Niste agresivni birokrati, lenuhi, prevaranti in bleferji!