objavi na
pozareport.si

Sreda, 23. September 2020 ob 06:30

Ja, Simona Kustec naj odstopi, pa vsaj še Jani Möderndorfer in vodstvo SD. Pa tudi Čeferin je bil brez maske!
Požareport

Odpri galerijo

Na sporni priteditvi OKS, z leve proti desni: Janez Škrabec, Tomislav Čizmić, Bogdan Gabrovec, Thomas Bach in Simona Kustec (vir: TVS)

Zahteve (dela) javnosti po odstopu Simone Kustec, ministrice za izobraževanje, znanost in šport (SMC), ker na rahlo dobrodelni prireditvi Olimpijskega komiteja Slovenije (vir), in to z neposrednim prenosom na TV Slovenija, ni nosila zaščitne maske, ki jo Janševa vlada, katere ministrica je, priporoča ali zapoveduje drugim, so povsem upravičene. Zato bi ministrica morala o svojem odstopu vsaj razmisliti, ga vsaj ponuditi, če že noče nepreklicno odstopiti.

Zahteve po odstopu Simone Kustec pa nimajo prav nobene pravice postavljati politiki iz opozicije, vsaj večina njih ne. Recimo zdaj tako glasni Marjan Šarec, če vsi zelo dobro vemo, da je poslanec njegove LMŠ Jani Möderndorfer pred časom sredi državnega zbora zaščitno masko celo demonstrativno snel ..

Ko poslanec LMŠ Jani Möderndorfer demonstrativno sname masko ... Ko poslanec LMŠ Jani Möderndorfer demonstrativno sname masko ...

... in je do izredne seje državnega zbora o interpelaciji zoper notranjega ministra Aleša Hojsa (SDS), torej do prejšnjega petka, preprosto ni hotel več nositi. Pa je bil njegov strankarski šef Marjan Šarec ob tem ves čas čisto tiho.

Podobno velja za vodstvo Socialnih demokratov z voditeljico Tanjo Fajon na čelu, ki so se prav te dni kot prva slovenska politična stranka postavili na stran tako imenovanih zanikovalcev pandemije covida-19 - ob bok, recimo, slovenskim estradnikom Marku Potrču, Wernerju, Tanji Ribič Đurić in Dejanu Bojiču pa Donaldu Trumpu v ZDA in skrajno desnim strankam po Evropi - ter se gredo organizirano politično akcijo proti nošenju mask v šolah in vrtcih:

Zato je prav, ko že govorimo o potrebnih odstopih politikov ali voditeljev, če hočete, ki naj bi bili ljudem za zgled, da naj odstopijo vsi, od Simone Kustec do Janija Möderndorferja in vodstva stranke SD. Po možnosti še danes.

Za večinske medije, ki glasno zahtevajo odstop Simone Kustec, ne pa tudi odstopa Möderndorferja in vodstva stranke SD, pa je, kot vidimo, dodatno hudo nerodno, ker je bil na sporni prireditvi OKS, kjer so vsem na očeh kršili predpisana zaščitna pravila NIJZ, tudi "slovenski odrešenik" in predsednik Uefe Aleksander Čeferin - brez maske. Toda družabna omrežja so neusmiljeni pričevalci:

Vir: Twitter Vir: twitter

So pa večinski mediji ta delček sporne prireditve OKS z ljubljenčkom in varovancem teh istih medijev Čeferinom zato raje kar zamolčali ...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Simona Kustec

objavi na pozareport.si

NAJBOLJ OBISKANO

Ja, Simona Kustec naj odstopi, pa vsaj še Jani Möderndorfer in vodstvo SD. Pa tudi Čeferin je bil brez maske!