objavi na
pozareport.si

Sobota, 17. Oktober 2020 ob 06:00

Da raper Zlatko ravno med protesti toliko nastopa v (državnih) medijih, ni naključje. Gre za inženiring.
Požareport

Odpri galerijo

Zlatan Čordić - Zlatko med včerajšnjim fizičnim incidentom na Trgu republike ... (vir: Nova24TV)

Bilo je pravzaprav samo še vprašanje časa, kdaj bo raper Zlatan Čordić - Zlatko na petkovih protestih uprizoril tudi bolj agresivni fizični napad - in včeraj jo je skupil snemalec televizije Nova24TV (več na tej povezavi).

Toda pri tem je pomembno ugotoviti tudi ali predvsem naslednje: Da se Zlatko tako intenzivno, medtem ko (ne) protestira (*1), pojavlja, nastopa na naslovnicah ali v paradnih oddajah večinskih medijev, ni prav nobeno naključje. Gre za skrbno načrtovan medijsko-politični inženiring, v katerega so resno vpleteni tudi/predvsem državni mediji, ki jih financiramo davkoplačevalci.

Zakaj pa mislite, da je Slovenska državna agencija (STA) ravno ta teden naredila velik intervju z estradnikom Zlatkom?! So prejšnji teden ali kadarkoli v zadnjem času ali tudi prej novinarji državne tiskovne agencije tako na veliko intervjuvali Jana Plestenjaka ali Heleno Blagne? Ne, seveda ne, kjer pa. Zakaj torej STA ravno zdaj pompozno - in še na državne stroške - promovira ravno tistega glasbenika, ki se intenzivno gre politiko (na cesti) in liderja nezakonitih protestov?! (*2)

Skratka, še enkrat, ne bodimo naivni, vse to ni naključje, gre za inženiring, kot del političnega in medijskega boja proti vladi Janeza Janše!

In ko je treba, ko Zlatko naredi to, kar je bilo samo še vprašanje časa, kdaj bo to naredil, na RTV Slovenija (vir: MMC RTVSLO) njegovo identiteto novinarsko povsem neprofesionalno skrijejo pod sintagmo "znanega glasbenika" ...

... Spet golo naključje ali inženiring?!

In zakaj Društvo novinarjev Slovenije pa cela vrsta politikov, ki jih ves čas tako skrbijo napadi na medije, še vedno molčijo. Saj, ker gre za inženiring.

*1 Medtem ko je raper Zlatko fizično napadal snemalca Nova24TV, so na Pop TV, 24UR (rubrika Pop IN) Zlatku namenili skoraj 2 minuti televizijskega časa za prijazno promocijo nekega njegovega koncerta.

*2 Pop TV je znotraj iste oddaje, prav tako včeraj, predvajal tudi daljši in novinarsko zelo pristranski prispevek o tem, kako naj bi Janez Janša pritiskal na STA, torej tisto STA, ki je pred dnevi nenadoma objavila prej omenjeni intervju z estradnikom Zlatkom. Spet naključje ali inženiring, kaj pravite ...?

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Zlatan Čordič alias Zlatko

objavi na pozareport.si

NAJBOLJ OBISKANO

Da raper Zlatko ravno med protesti toliko nastopa v (državnih) medijih, ni naključje. Gre za inženiring.