objavi na
pozareport.si

forum

#d81920
Zadnje objave
author profile
7 DNI V TEDNU

Sre, 21. okt 2020 ob 06:00

Odpri galerijo

Časopis Mestne občine Maribor - Maribor

Vir: Twitter Vir: twitter

Župani, ki imajo svoje brezplačne časopise na stroške davkoplačevalcev, od Zorana Jankovića pa do Saše Arsenoviča, ne razočarajo: In tako je naslovnica prve številke Časopisa za prijazen Maribor - brezplačne edicije Mestne občine Maribor, logično postregla s fotografijo hotela Maribor na Glavnem trgu, seveda točno tistega hotela, katerega lastnik je mariborski župan Arsenovič, trenutno sicer delovno odsoten zaradi zdravstvenih zapletov s covidom-19.

Urednik časopisa Maribor je sicer Dejan Pušenjak, nekdanji novinar Večera in Dela, ki je županski brezplačnik urejeval tudi pod prejšnjim mariborskim županom Andrejem Fištravcem. Spomnimo, šlo je za časopis, ki se je imenoval RTS24, financiral pa ga je kitajski kapital, prisoten v Mariboru, vendar je kljub temu hitro propadel (vir) ...

nalagam...
Sorodne vsebine
Komentarji
Zadnji komentarji

Zadnji komentarji

Facebook
Twitter

NAJBOLJ OBISKANO

Faktor ("Resnica boli, komentarji še bolj" in "Ni vseeno, kdo kaj reče!") je informativno-pogovorna oddaja na TV3. Na sporedu je vsak dan, ob 19.15, voditelja oddaje pa sta Bojan Požar, ki je tudi urednik in producent, ter Aljuš Pertinač.
Zdaj se predvaja
7dnivtednu