objavi na
pozareport.si

forum

#d81920
Zadnje objave
author profile
7 DNI V TEDNU

Čet, 7. jan 2021 ob 06:00

Odpri galerijo

Peter Srpčič (foto: Mediaspeed)

Petru Srpčiču, spornemu direktorju Mestnega gledališča Ptuj, pred januarsko sejo ptujskega mestnega sveta (več na tej povezavi) ne kaže dobro. Tokrat ekskluzivno objavljamo "oceno dela" gledališča pod njegovim vodstvom (v sklopu odločbe o financiranju), ki jo je avgusta 2019, torej še pod vlado Marjana Šarca, izdalo ministrstvo za kulturo, podpisala pa ga je tedanja državna sekretarka za kulturo Petra Culetto, sicer vidna članica SD. Celotno odločbo MK si lahko preberete tukaj:

MGP - Odločba MK o financiranju v letu 2020.pdf

So pa Petra Srpčiča tudi že kazensko ovadili, in sicer 5. decembra lani na policijsko upravo Maribor, očitajo pa mu zlorabo položaja, poslovno goljufijo in goljufije. In tudi to ovadbo si lahko preberete tukaj:

Kazenska ovadba zoper Petra Srpčiča.pdf

Kazensko ovadbo zoper direktorja MGP Petra Srpčiča so podpisali anonimni občani Ptuja.

P. S.: Peter Srpčič je po prvi objavi te najnovejše afere ustanovitelja portala Požareport Bojana Požarja naprej serijsko ter nespodobno žaljivo (konec koncev, gospod Srpčič je direktor gledališča in javni uslužbenec) najprej zmerjal na facebooku, potem pa ga na facebooku maščevalno in otročje - blokiral.

nalagam...
Sorodne vsebine
Komentarji
Zadnji komentarji

Zadnji komentarji

Facebook
Twitter

NAJBOLJ OBISKANO

Faktor ("Resnica boli, komentarji še bolj" in "Ni vseeno, kdo kaj reče!") je informativno-pogovorna oddaja na TV3. Na sporedu je vsak dan, ob 19.15, voditelja oddaje pa sta Bojan Požar, ki je tudi urednik in producent, ter Aljuš Pertinač.
Zdaj se predvaja
7dnivtednu